Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

The Muffinman / Rentevrije leners gezocht / Kerstkadootje aan Uilekot / Nieuwjaarsreceptie

Zat. 13/12, 20u: Filmvoorstelling en nabespreking 'The Muffinman'

Begin dit jaar werd Steven De Geynst alias 'The Muffinman' in het Gentse Hof van Beroep ontslagen van rechtsvervolging. Twee jaar geleden werd hij door het Dendermondse parket gedagvaard wegens het ‘bedrieglijk wegnemen’ van twee zakken oude muffins uit een afvalcontainer van een Rupelmondse supermarkt. Hierover werd een docu gemaakt. De voorstelling wordt gevolgd door een gesprek met de regisseurs Jef Maes én Tine Heirbaut. Steven De Geynst zal er ook zijn en licht de gevolgen van de actie toe. Van harte welkom vanaf 20u.

Inkom 4€ (leden Uilekot), 5€ (niet leden Uilekot). Deze avond is een samenwerking tussen 't Uilekot, Masereelfonds en vzw Climaxi


Gezocht: Rentevrije leners via obligatie

Het is een feit! De verkoopswerkingen van Wereldwinkel Herzele, Climaxi vzw en ’t Uilekot zitten sinds voorbije vrijdag samen in 1 winkel: ‘Eco&Fair’. Een winkel met fairtradeproducten, ecologische en biologische producten, solidariteitsproducten en streekproducten. Deze omschakeling was mogelijk door de hulp van vrijwilligers, met een fijn resultaat: mooi interieur, ecologische afwerking, groter aanbod artikelen, …  Het kostenplaatje daarentegen is nog niet rond, want de komende periode moeten we de facturen natuurlijk tijdig kunnen betalen. Daarom zoeken we mensen die concreet in ons rentevrije systeem willen stappen. Help ons het verschil te maken door de 'aankoop' van 1 of meerdere obligaties (200€/stuk), met een maandelijkse terugbetaling op minimum 3 jaar tijd. Lees meer hier.

Enkele sfeerbeelden kan je hier bekijken (laatste 2 foto's), maar een bezoek aan onze winkel is nog veel interessanter, zeker nu de feestdagen er stilletjes aan zijn. 


Schenk een kerstkadootje aan 't Uilekot

Denk je ook eens aan vzw 't Uilekot als je kadootjes uitdeelt tijdens de komende feestdagen? De Kerstman stop hier niet, daarom dat de vzw haar oogjes richting leden en sympathisanten richt. Schenk ons een stukje van jouw eindejaarspremie of neem een doorlopende opdracht. Ook een fiscaal aftrekbare gift (vanaf 40€/jaar) is mogelijk, meer info hierover kan je bij Sarah opvragen via ons contactformulier. Op deze manier bezorg je de vzw een onafhankelijkere status in het sociaal-cultureel werkveld en hoeven wij iets minder aan te kloppen bij verschillende subsidiegevers.

 


Zat 12/01: Nieuwjaarsreceptie, Modeshow én concert

Hou alvast 12 januari, vanaf 20u vrij. Op deze avond toosten we op het nieuwe jaar, ter bedanking aan de vrijwilligers en sympathisanten. De textieltentoonstelling (incl. modeshow) in kader van het project Fair Fashion opent deze avond én er is om 21u is een concert van Den Hoed. Amusement verzekerd!

Later meer info...

 


vzw 't Uilekot, Groenlaan 39 - 41, 9550 Herzele www.uilekot.org 053/62 64 36