Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Cursisten 'Recycleer je kleerkast' gezocht!

De jongerenwerking van ’t Uilekot organiseert in samenwerking met Soulmade, het aardevriendelijke concept uit Asse, een cursus waarin we onze kleerkasten ondersteboven gooien om die om te toveren tot originele creaties. Tweewekelijks op donderdagavond van 19u30-22u, van 4 oktober tot 24 januari, experimenteren we met oude kledij, stofjes en knopjes. We kijken op een andere manier naar de kledij die we allang niet meer dragen en blazen die nieuw leven in.

Dat bespaart ons een hoop geld én, last but not least, je ontdekt je eigen creativiteit! Sofie van SOULMADE wakkert jullie eigen inspiratie aan en legt de nadruk op aardevriendelijkheid en minder consumeren. Wij geven je de tips en tools om het anders te doen en hetgeen er IS te transformeren.
Uiteraard blijven we niet rond onze naaitafel zitten, maar stappen fier met onze creaties mee op de catwalk, als echte modeontwerpers.

Prijs voor 8 lessen: 100€ (75€ voor leden, werklozen en studenten). Alles gaat door in't Uilekot, Groenlaan 39, 9550 Herzele.
Cursisten kunnen gratis naar het swishingevenement!

Inschrijven en meer info bij Riet Decuyper via het contactformulier op deze website of 053/626436. Plaatsen zijn beperkt!
Info over SOULMADE vind je op www.soulmadecreations.be
 

Tags: