Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
15 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Djembé en Old Gold op avondmarkt aan 't Uilekot

Op vrijdag 6 juli is er de jaarlijkse Herzeelse avondmarkt en ’t Uilekot sluit hier met haar buitenterrein op aan met een 'alternatieve' markt, een vintage cocktailbar én een concert van Old Gold.


17u00: ALTERNATIEVE MARKT met bio-, eco-, fair trade, sociale, streek-, tweedehands én weggeefproducten.

Vanaf 17u is er op het buitenterrein een alternatieve markt. Verschillende standhouders zijn welkom om hun bio-, streek- en fairtradeproducten te verkopen. Ook de verkoop ten voordele van een sociaal doel is welkom. Wie interesse heeft om deel te nemen als standhouder kan via ons contactformulier een bericht versturen. Eigen standmateriaal dient meegebracht te worden, maar deelname is gratis.

Dit is een activiteit ism GROS Herzele.

19u00: djembésessie:

De deelnemers aan de tweewekelijkse djembésessie geven een performance van hun kunnen.

20u30: Old Gold:

Vanaf 20u30 spelen de leden van Old Gold een concert. De naam Old Gold verwijst niet alleen naar de bandleden, maar ook en vooral naar het repertoire dat ze brengen. Vier muzikale vrienden brengen muzikale gouden parels uit de blues, americana,…

Wie wenst kan terecht aan ons eetkraam en de cocktailbar. Het café van 't Uilekot is open en serveert een 20 tal streek- en biobieren, biolimonades, ... Kinderen kunnen spelen in de Tram. 

Gratis inkom.

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.

Datum: 

vrijdag, 6 juli, 2018 - 17:00 to 22:00