Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Extra barvrijwilligers gezocht

‘t Uilekot wil haar barwerking laten groeien en uitbreiden door het café ook te openen op zondagnamiddag. Je leest het goed, dan zijn we niet enkel open op vrijdag- en zaterdagavond, maar dus ook op zondagnamiddag. Om alles in goede banen te leiden zijn we voor deze drie momenten op zoek naar (extra) barvrijwilligers. We werken op zondag net zoals de vrijdag- en zaterdagavonden met een shiftensysteem, waarbij je dan elke 4 a 5 weken een namiddag de barvrijwilliger bent.

Barvrijwilligers serveren de klanten een drankje en een glimlach. Tussendoor ben je niet vies van een babbeltje en vul je de frigo aan. Tijdens rustige momenten weet je wel wat doen (boekje lezen, afwas en afdroog,...) en bij goe vol(k) kan je een deftig pintje tappen. Uiteraard kan je jouw lievelingsmuziek opzetten: er is een CD-speler, er is een aansluiting voor een MP3-speler of laptop én binnenkort is er ook de mogelijkheid om (opnieuw echte) platen te draaien. Je kan ook rekenen op een stoomcursus, maar tegelijk verwachten we dat je eerst een paar keer meedraait met één van de huidige barvrijwilligers.

Interesse gewekt? Eens proefdraaien? Laat van je horen en geef ons ook mee welke dag (en uren) jou interesseren. Op basis van de ontvangen reacties werken we een barsysteem uit en roepen we hierrond een eerste barvergadering samen. Blijf je graag op de hoogte? Stuur een bericht naar Sarah via ons contatcformulier of spring gewoon eens binnen!

Tags: