Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Omleiding autoverkeer vanaf 05.03.2018

Wegens langdurige werken aan het kruispunt Vierwegen en de N46 zal het autoverkeer vanaf 5 maart 2018 voor 1 jaar moeten omrijden. Door deze werken is er een omleiding en éénrichtingverkeer voorzien, dat langs de Groenlaan (waar ook 't Uilekot is gevestigd) in het centrum van Herzele passeert.  Op de Groenlaan aangekomen heb je ongeveer halfweg aan jouw rechterkant de oprit (met kiezelstenen) van 't Uilekot die je kan oprijden (deze is naast de wandel- en fietsdoorgang richting Solleveld). Onze conclusie: als je de omleiding volgt, dan passeer je aan 't Uilekot.

1. Er geldt éénrichtingsverkeer op een deel van de Provincieweg (N46). Verkeer richting Zottegem is vrijwel altijd mogelijk. Het verkeer richting Aalst of Erpe-Mere moet omrijden. Het lokaal verkeer wordt aan het kruispunt 't Vosken omgeleid via de Europaweg (N42), Leenstraat, Hoogstraat, Groenlaan (waar 't Uilekot gevestigd is), Markt, Peperstraat, Ressegemstraat, Kwakkel en Stationsstraat terug naar de Oudenaardsesteenweg (N46).

2. Er is tegelijk ook een gewijzigde verkeerssituatie in het centrum van Herzele. Er zal éénrichtingsverkeer gelden in de Hoogstraat (vanaf Oudendries) zo richting Groenlaan, de Groenlaan richting Markt, de Kerkstraat richting Burg. Matthijsstraat, de Burg. Matthijsstraat en de Oudendries richting Hoogstraat. Als je aan de de oprit van 't Uilekot wil geraken om er (tijdelijk) te parkeren als klant, muzikant, lesgever of leverancier (voor bijvoorbeeld winkel Eco&Fair), dan kom je de Groenlaan op en ongeveer halfweg kan je aan jouw rechterkant onze oprit oprijden. Als je wil vertrekken dan rij je de oprit af en moet je door het eenrichtingsverkeer sowieso rechtsaf slaan.

Bus: als je met de bus komt, dan kan je niet meer op- en afstappen aan de normale halte Gemeentehuis en Groenlaan. De dichtsbijzijnde bushalte van Lijn 92 (Aalst - Zottegem) én Lijn 49 (Gent - Geaardsbergen) is voor beide lijnen én in beide richtingen de tijdelijke halte in de Kerkstraat

Fietsers en wandelaar kunnen normaal gezien overal (stapvoets) door.

Locatie 't Uilekot: Groenlaan 39 - 41, Herzele.

Gedetailleerde info en updates kan je bekijken via www.herzele.be/mobiliteit

Tags: