Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
13 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Opening Geschenkenbeurs met Bugari Express

Op vrijdag 8 december, 20u, opent de jaarlijkse Geschenkenbeurs van de winkel Eco&Fair te Herzele. De streek-, fairtrade, bio- en coöperativeproducten die worden aangeboden in de winkel Eco&Fair worden 1 maand uitgebreid met o.a. kledij, juwelen, non-fictieboeken, artisanaat, streekbieren,... die je op de zolder kan vinden. Deze producten zijn ideaal om kado te doen aan vrienden, familie en kennissen tijdens de eindejaarsperiode. 

Vanaf 20u is er receptie in de winkel, met lekkere proevertjes en een drankje. Om 21u is er het concert van Bugari Express.

Bugari Express voert je mee op een fabelachtige muzikale reis van de grimmige Balkan tot het hete Argentinië: melancholiek, weemoedig, passioneel en vreugdevol. Dit zevenkoppig muziekensemble grasduint in de traditionele volksmuziek: bij de accordeon en viool voegden zich een klarinet, contrabas, cajón en gitaar met een passie voor joodse klezmers, zigeuner en Balkan-melodieën. Met de komst van zangeres Chantal Alvarez kreeg Bugari Express er niet alleen een prachtige stem bij. Dankzij haar Portugese en Argentijnse roots werd het repertoire uitgebreid met enkele pareltjes uit de Tango en de Fado. Bugari Express stelplaats Kessel-Lo, volgende halte 't Uilekot.

Line-up: Stijn Verhofstadt: accordeon, Katleen Van Impe: viool, Jef Gravez: contrabas, Philippe Roquelle: klarinet, Djama Daher: percussie, Nils Michiels: gitaar en Chantal Alvarez: zang.

Inkom: €5.

Openingsuren:

De beurs op deze avond is open van 20u tot en met 22u.

Vanaf zaterdag 9 december is de Eco&Fairbeurs doorlopend open tot en met zaterdag 30 december 2017: dinsdag tem vrijdag van 10u tem 18u en op zaterdag van 10u tem 17u (maandag en zondag gesloten).

De feestelijke opening is mogelijk door de steun van GROS Herzele, de Herzeelse adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking.

Datum: 

vrijdag, 8 december, 2017 - 20:00 to 23:00