Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Marc Reugebrink - Het huis van de zalmen

Marc Reugebrink is dichter, essayist en schrijver. Reugebrink stelt in De Corridor zijn nieuwe roman ‘Het huis van de zalmen’ voor.

Wherever I lay my hat, that’s my home,’ zongen Marvin Gaye (in 1962) en Paul Young (in 1983). Marc Reugebrink, die werd bekroond met De Gouden Uil Literatuurprijs, verkent in zijn nieuwe roman de grenzen van het individualisme en laat overtuigend zien dat de werkelijkheid aanzienlijk complexer is dan een hoed. Is je vaderland je thuis, ook als je je elders bevindt? Blijft je ouderlijk huis je thuis, ook als je er niet meer woont, en zelfs als je ouders gestorven zijn? In hoeverre zijn we thuis in onze eigen cultuur, in onze eigen familie, in onze eigen herinneringen?

Het huis van de zalmen is een ambitieus en krachtig boek over moeders en zonen, over afscheid nemen en over de hardnekkige behoefte aan geborgenheid. Dit boek gaat over ons.

Dit is een activiteit ism De Corridor. De Corridor is gelegen aan de Olmenlaan, in te rijden via Massemsesteenweg te 9230 Wetteren. Opgelet: er is een parkeerverbod ter hoogte van de Corridor. Gratis parkeren kan op de parking van warenhuis Carrefour, Zuidlaan 115 , van daaruit kan je eenvoudig te voet via het wandelpad rechts naast de loskade. Wie met de trein naar Wetteren komt: 7 min. wandelen tot aan de Corridor.

Datum: Zon. 23/04, 11u
Locatie: De Corridor, Olmenlaan in Wetteren
Inkom adk: € 5 of combikaart LIL twv € 20.

Graag inschrijven via franky@decorridor.be 

De combikaart Lezen in de Lente is geldig op alle activiteiten. Het literair festival Lezen in de Lente heeft in het jaar 2017 het thema ‘Alles moet weg’.

Het volledig programma via www.lezenindelente.be.

Datum: 

zondag, 23 april, 2017 - 11:00 to 12:00