Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Financiële steun gezocht

Het voorbije jaar slaagden we er in om te overleven, ondanks het verdwijnen van subsidies. We zochten, dienden aanvragen in, maar kregen voorlopig nog geen positiveve reactie. Alle tips rond subidieaanvragen of mogelijke partnerschappen zijn hier welkom. Ondertussen gaat onze cultureel-maatschappelijke werking verder.

Momenteel is er nog 1 personeelslid in dienst, Sarah Hutse. Sinds juli 2016 waren we genoodzaakt om de personeelsuren te laten zakken van voltijds naar 80%. Naast de sociale maribelsteun, zijn we momenteel dus sterk afhankelijk van vrije giften, lidgelden en de verkoop van drankjes en (tweedehands)boeken. Niet alles is negatief, het voorbije jaar kwam er steun uit verwachte en onverwachte hoek. Wij wensen hen via deze weg hartelijk te danken, want zonder hen had het niet mogelijk geweest om nu nog actief te zijn.

We willen verder doen in 2017 en dan hopelijk ook met jouw steun, want we hebben die zeer hard nodig! Om de werking draaiende te houden vroegen we eerder al de steun van individuen... wie dus een cent kan missen kan deze investeren in onze vzw. Een grote of kleine bijdrage, alles is welkom! Of wil je eerder zeer concreet te werk gaan en een bepaalde activiteit sponsoren? Dat kan ook! Neem hiervoor contact op met Sarah via ons contactformulier.

Jouw vrije gift, groot of klein, is welkom op het rekeningnummer van 't Uilekot.

Je kan ook lid worden van onze vzw, waaraan ook een aantal voordelen zijn verbonden. Je ontvangt een 10 tal keer per jaar ons tijdschrift en krijgt korting op de inkom van onze activiteiten én op de aankoop van nieuwe boeken van Boekhandel Beatrijs en EPO-uitgeverij (als je jouw bestelling via 't Uilekot doet).

Lidgeld: €25 (standaard), €35 (familie), €50 (steunlidmaatschap).

Rekeningnummer van vzw 't Uilekot, Groenlaan 39, Herzele is: BE78 0010 5979 1886.

Tags: