Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Geschenkenbeurs Eco&Fair

Elk jaar organiseert de winkel Eco&Fair een uitgebreide Geschenkenbeurs dat in teken staat van de eindejaarsperiode. De focus ligt op duurzaamheid, waardoor het aanbod voornamelijk bestaat uit fairtrade, bio-, solidariteits- en streekproducten. De producten zijn sociaal of ecologisch verantwoord, de producenten krijgen een correcte prijs én ze zijn aantrekkelijk voor iedereen.

Er is voor ieder wat wils: voor groot en klein, met een duurzaam karakter en in verschillende prijsklasses. Kies uit de verschillende soorten geschenkverpakkingen en je gaat gegarandeerd naar huis met een persoonlijk, eerlijk én heerlijk cadeau!

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een verlanglijstje op te stellen. Kom vanaf 9 december langs, snuffel tussen alle aanwezige producten en noteer jouw favoriete producten in onze verlanglijstmap. Hierna verwittig je jouw vrienden en familie dat jouw verlanglijstje klaar ligt voor hen.

Een greep uit het aanbod

vzw ’t Uilekot staat in voor lokale producten zoals Balegemse advokaat, Brakelse whisky, een ruim aanbod van streekbieren, ... en producten uit recuperatiemateriaal zoals de labels Gentmade (De Kringwinkel Ateljee) en Louloup (ecologisch kinderlabel). Hiernaast is er ook het eigen bier kLetter met de erbij horende glazen, maar ook een aantal cultuurproducten waaronder literatuur (fictie en non-fictie) en cd’s (die je eerst kan beluisteren).

Wereldwinkel Herzele brengt producten aan uit het Zuiden: naast voedingswaren zoals koffie, snoepjes, rijst, ... is er ook artisanaat. Ook solidariteitsproducten zoals de kalenders  en postkaartjes van 11.11.11. kan je er aanschaffen. Als promotie is er het wijnfestival: als je vijf flessen aankoopt van Raza Malbec, Bio Lautaro of Koopmanskloof dan krijg je er de zesde gratis bovenop.

vzw Climaxi houdt zich bezig met klimaat en verkoopt een aantal biologische Europese producten: 10 soorten pasta’s en tomatensauzen en fijne groenten van Italiaanse coöperatieven. Wijnen (Fairwine) van kleine producenten uit Frankrijk, Spanje en Italië en limoncello afkomstig uit Italië. Het Sardijnse wijnhuis Meloni is een nieuwkomer.

Service

Je kan ook een pakket laten samen stellen door ons. Geef ons een richtbedrag en een aantal voorstellen van producten en wij maken er iets moois van. Je komt dan jouw pakket afhalen op het afgesproken uur. Gelieve minstens 2 uur op voorhand contact op te nemen via 053/62 64 36 of via het contactformulier.

Openingsuren:

dinsdag tem donderdag: 10u - 18u

vrijdag: 10u - 20u

zaterdag: 10u - 17u

Locatie: Groenlaan 39, Herzele.

PS: de producten van de geschenkenbeurs zijn niet alleen in de winkel zelf, maar ook in de gang en op zolder te vinden.

Datum: 

zaterdag, 10 december, 2016 - 10:00 to zaterdag, 31 december, 2016 - 17:00