Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Opening Geschenkenbeurs: Try-out concert Krema Kawa

Naar jaarlijkse gewoonte opent de Geschenkenbeurs van de winkel Eco&Fair met een (h)eerlijk proevertje en een feestelijk concert.

Altijd het mooie weer maken … het is weinigen gegeven, maar voor Krema Kawa is het een koud kunstje, en dat mag u letterlijk nemen: als El Creme Glace Ques brachten ze u voorheen in zonniger sferen. Ondertussen is de band aan een nieuw hoofdstuk toe. Afgelopen winter werd Manu Chao-bassist en producer Gambeat bij de hand genomen. Deze ontmoeting bracht naast een herbronde sound dus ook een nieuwe naam met zich mee. Van Krema weet u wat het te betekenen heeft, en Kawa? Dat klinkt als waka (swahili voor ‘rep je uit die stoel’), doet denken aan de gesmeerde vaart van een Kawasaki, maar is niet meer dan het Arabisch voor koffie. En u weet ook dat Arabica het beste kopje geluk oplevert.

Krema Kawa (vrij vertaald café latte, pure power vermengd met een lekkere wolk luchtigheid) is terug van nooit weggeweest. De Antwerpse band met straffe live-reputatie trok recent de studio in en met het resulterende ep’tje bewijzen ze zich overtuigend als barrista’s van de betere vakantiepop. Na Gambeat (bassist bij Manu Chao) op de vorige plaat zijn de Krema’s ook deze keer weer geflankeerd door hun muzikale helden, onder wie David Bovée (voormalig opperhoofd van het bejubelde Think of One), de rappe hipsters van Uberdope en Mike Higbee (wereldburger uit NYC). Momenteel wordt hun song 'Bagage' regelmatig op Radio 1 gedraaid. Krema Kawa vous emmène à la fiesta!

Inkom concert: 5€.

Locatie: café 't Uilekot, Groenlaan 41, 9550 Herzele.

 

 

Datum: 

vrijdag, 4 december, 2015 - 21:00 to 23:00