Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
12 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Concert: Shantalla

Shantalla, een folkgroep met 4 Ieren en een Schotse, brengt een mix van Ierse en Schotse songs, ballads, jigs en reels. Begin jaren 90 stichten vier Ieren, die op dat moment in het Brusselse wonen, de groep Shantalla. Vanaf het prille begin produceren deze muzikanten fantastische traditionele Ierse muziek. Ze worden al snel vergeleken met Ierse grootheden als Planxty en The Bothy Band. Slechts met de komst van zangeres Helen Flaherty kent de groep haar groot succes. Over de hele wereld inclusief Ierland en Engeland krijgt de groep positieve reacties op hun CD 'Seven Evenings, Seven Mornings'.

Na een pauze nemen ze de instrumenten weer op en is er in 2011 hun derde CD 'Turas'. Met een mix van Ierse en Schotse songs, ballads, jigs en reels zorgt Shantalla voor beklijvende momenten en voor die typische ambiance eigen aan Ierse muziek.

Muzijanten: Michael Horgan: Uillean Pipes, fluiten en whistles; Joe Hennon: gitaar, zang; Helen Flaherty: zang en bodhràn; Kieran Fahy: viool, zang; Gerry Murray: accordeon, bouzouki, mandoline, whistles en zang; Simon Donnelly: bouzouki en gitaar.

Inkom: 5€ / 7€.

Deuren: 20u. Start concert: 21u.

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mits seintje vooraf via ons contactformulier of 053/62 64 36.

 

Datum: 

zaterdag, 26 september, 2015 - 21:00 to 23:00