Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Zomerterras in juli & augustus

Deze zomer zijn we opnieuw present met een zomers terras… Wij zorgen voor de setting, jij mag het zonnetje in huis zijn. Met een hart voor streek-, bio- en fairtradeproducten kunnen we het vaak ook niet laten om iets te doen rond eten. 

Ons café is gedurende de maanden juli en augustus meer open. Je kan op het terras terecht op vrijdag en zaterdag vanaf 16u tot 24 uur en op zondag vanaf 14u tot 19 uur. 

We serveren dan de cocktails Mojito, Caipirinha en Cuba Libre. Je kan een lekker ijsje eten (chocolade, aardbei of vanille) van Hoeveijs FaienaertIn de maand augustus kan je, mits reservatie, een streekbuffet of stoofvlees van varkenswangentjes bestellen. Hiernaast zijn er een aantal vaste 'speciallekes'... check dus zeker het 'specials'-bord.

Voor een buffet in augustus vraag je op voorhand naar een mogelijke datum en uur en geef je ook direct het aantal personen door. Info opvragen kan via ons contactformulier. Wil je komen wandelen in Herzele en een brouwerij bezoeken? Heb je zin om met een groep te fietsen? Te komen eten? Warm? Koud? Mits overleg fiksen we het voor jullie.

Datum: 

vrijdag, 3 juli, 2015 - 16:00 to zondag, 30 augustus, 2015 - 19:00