Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
8 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Alternatieve markt met o.a. weggeefplein en benefietconcerten

Vrijdag 3 juli 2015 is er de Herzeelse avondmarkt en ook dit jaar loopt deze verder uit tot aan 't Uilekot. We organiseren op onze terreinen een weggeefmarkt, een mooie concertreeks en serveren lekkere hapjes en dranken.

17u00: Alternatieve markt

Vanaf 17u opent onze alternatieve markt. Naast een aanbod van bio-, eco-, fairtrade en streekproducten organiseren we voor de eerste keer ook een weggeefmarkt op het buitenterrein. Snuister in de aangeboden spullen, maar breng ook zelf spullen mee waar iemand anders nog iets aan kan hebben, er is maar een voorwaarde: laat geen rommel achter. Wij voorzien zelf ook een groot aanbod tweedehandsboeken in ons nieuw project de "Snuister-remorque", infostand over streekproducten, bio, eco- en fair trade, ...
Heb je honger, smul dan frietjes van frituur "Jan Spier" en geniet tussendoor natuurlijk ook wat van onze verschillende soorten cocktails (Mojito, Caipirinha,. ..) aan onze cocktailbar of van de vele andere dranken die we aanbieden op het terras.

18u30: Accident Très Grave:

Snelheidscontroles negerende muziek. Je moet het meegemaakt hebben om te weten wat het is. Wat we wel kwijt kunnen: wij zorgen voor het podium, de drankvoorraad, de kabels en het terrein, u komt en Accident Très Grave garandeert u anderhalf uur klasse-muziek, wij zouden willen dat het al vrijdag 3 juli was.

20u00: Uilekot All Star Band

Namen die
al even goed klinken als de geluiden die ze voortbrengen: Derek, William Souffreau, Bruno Deneckere, Luiz Marquez, Alex Rosier en Koen Mertens. Samenwerkingen als deze staan aan de top van de voedselketen van all things qua music and stuff. Als zij hier samen in 't Uilekot uitpakken met wat zij in petto hebben en u slaagt erin om stokstijf te blijven staan, schrik dan niet wanneer iemand aan uw voorhoofd komt voelen en vraagt of er iets scheelt. Hoe dan ook, deze muzikanten gebundeld in 1 groep is de reden waarom de brandweer ons vraagt om u erop te wijzen dat u dient op te letten met vreugdevuren.

Grijp deze kans om hen samen aan het werk te zien op een zwoele zomeravond, wanneer het licht stilaan overgaat in duisternis en de warme buitenlucht wordt vervangen

 

door kippevel veroorzaakt door de hemelse schoonheid van deze groep op het podium.

 

Gratis inkom, maar een vrije bijdrage is altijd welkom!

Locatie: Groenlaan 41, 9550 Herzele.

Meer info over bvb. de deelname aan het de alternatieve markt of het weggeefplein kan je hier opvragen.

 

 

Datum: 

vrijdag, 3 juli, 2015 - 17:00 to 23:30