Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

KAREL DILLEN OP ONUITGEGEVEN VMO-VIDEO

Het Vlaams Belang komt tijdens deze verkiezingen braaf en klassiek uit de hoek: een gedegen leeuw siert de affiches en je kan kiezen voor leeuwen in de kamer. Het Vb schuwt daarbij voor één keer elke rechtstreekse confrontatie of polarisatie rond haar standpunten.

Bij het overlijden van Karel Dillen, eind april, werd dan ook met geen woord gerept over het extreem-rechts. Niet op de vieringen of herdenkingen van het Vb, niet in de pers.

De Vlaams Belang top sloofde zich uit in de lofbetuigingen tegenover zijn stichter. Tijdens de 1 mei viering in Antwerpen werd hij herdacht. Jongerenvoorzitter Hans Verreyt plaatste beelden ervan op You Tube. Het Vlaams Parlement hield een minuut stilte. Wat Dillen in het verleden allemaal uitspookte werd niet helemaal belicht in de speeches en de media. Een anonieme insider stuurde videobeelden van Karel Dillen als spreker op een bijeenkomst van de in 1981 verboden privé-militie VMO (Vlaamse Militanten Orde).

De videobeelden zijn te zien in een You Tube-versie: http://www.roodopgroen.be

RoodOpGroen wil daarmee een bijdrage doen in de ontmaskering van het Vlaams Belang.

Een aanrader op dat vlak blijft ook de reportage van RTBF-journaliste Jean-Claude Delfosse ‘La face Cachée du Vlaams Blok uit 2004’. In die reportage legt Delfosse de roots van de partij en haar kopstukken bloot.

Ook dit stuk is te bekijken op internet:

http://video.google.com/videoplay?docid=-4198910042830580654

 

 

 

Gepubliceerd door: 

Tags: