Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Ontbijtactie tvv 't Uilekot: ontbijtpakket geleverd of brunch aan 't Uilekot

Op zondag 14 juni (oa vaderdag) organiseren we een ontbijtactie, met 2 lekkere opties. Enerzijds kan je een ontbijtpakket bij jou of iemand anders thuis laten leveren, anderzijds kan je ter plaatse aan 't Uilekot een lekkere brunch verorberen. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk! Reserveren via ons contactformulier, met vermelding aantal personen en de gemaakte keuze. De bestelling is voltooid bij overschrijving op het rek.nr. van 't Uilekot: BE78 0010 5979 1886.

(H)EERLIJK ONTBIJTPAKKET
met bio-, fairtrade en streekproducten. De afhaling of levering aan huis is tussen 8u en 9u (leveren in regio Herzele/Zottegem/St.L. Houtem/Erpe-Mere/Lierde: +2,5€)

* Het Standaardpakket bedraagt 12€: pistolé, ontbijtkoek, speculoos, muesli, yoghurt, fruit, chocolade, passieconfituur, kaas, fruitsap, thee, ...

* Het Vaderdagpakket bedraagt 42€, dezelfde producten als het standaardpakket, maar er bovenop nog een fles Cava én een CD/boekenbon voor in winkel Eco&Fair.

(H)EERLIJKE BRUNCH
in 't Uilekot, Groenlaan 41, Herzele tussen 10u30 en 13u.

Er is keuze uit boterhammen, koffiekoeken, yoghurt, muesli, fruit, zoet & hartig beleg, assortiment kazen en charcuterie, eitjes, quiche, ... koffie, thee, melk en chocomelk, fruitsap en ... cava!
Prijs: 15€ of 18€ (incl glas cava).

De producten zijn van winkel Eco&Fair (incl. Wereldwinkel Herzele), De Speiboerderij, De Kollebloem, Slagerij De boom, ...

Datum: 

zondag, 14 juni, 2015 - 10:30 to 13:00