Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
11 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Tiny Legs Tim & Howlin' Bill ikv Blues Jams

De organisatoren achter het Herzeelse Castle Rock willen op regelmatig basis jam sessions geven rond blues- en rootsmuziek. Elke derde zondag van de maand hebben ze hun vaste stek in het Boekencafé van Herzele, vzw 't Uilekot.

De band staat onder leiding van Tiny Legs Tim. Tijdens de eerste sessie vroegen ze Howlin' Bill om anekdotes te vertellen uit het bluesleven. Hij baseert zich daarvoor op het boek ‘Blues’ van Johan Opdebeeck. Hij is een doorgewinterde muzikant uit het Antwerpse die het bluesleven van binnen en van buiten gezien heeft.

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.

Dit is een activiteit ikv Lezen in de Lente en ism Castle Rock Events.

Inkom per activiteit: 5 €; inkom op 1 mei: 10 €; Combikaart: 20 €.

Reservatie, info en aankoop combikaart HIER. Het volledige programma van Lezen in de Lente: www.lezenindelente.be

=> Lezen in de Lente zag zijn subsidie dit jaar met twee derde verminderen. Toch zijn  wij fier het publiek een mooi programma te kunnen brengen. Dit kwam mee tot stand dank zij het Fonds voor de Letteren, de Gemeente Herzele en Drukkerij Polyprint. Ook wij zijn dus verplicht op één of andere manier een extra bijdrage te vragen aan het publiek. De Crowd kan ook ons funden! Stort je bijdrage op reknr. 001-0597918-86 van vzw 't Uilekot. Vanaf 25 € krijg je van ons een all in kaart en een kLetter (het huisbier van 't Uilekot) op 1 mei. Vanaf 100 € staat je kletter bij elke activiteit koud. Je kan ons ook helpen door tweedehandsboeken te kopen uit onze catalogus: http://www.uilekot.org/catalog

Datum: 

zondag, 19 april, 2015 - 17:00 to 20:00