Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
6 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Tom Vout & Jennifer Vrielinck ikv Natuur zonder Grenzen

Natuurpunt Herzele organiseert met heel wat regionale partners Natuurdag Zonder Grenzen. Lezen in de Lente kon niet aan kant blijven staan.

Vzw Climaxi vroeg schrijfster Jennifer Vrielinck om met de kleinsten kindertekeningen te maken voor onze ministers. In de tekeningen drukken ze hun wensen uit rond de toekomst van ons klimaat. Deze worden in een doos gestopt en naar Brussel opgestuurd.

Verteller Tom Vout trekt met families het Duivenbos in. Hij is van alle markten thuis en beroert scholen, podia en diegenen die zich daar in of rond begeven. Klimaat en ecologie uit de mond van een rasverteller.

Deze activiteit van Lezen in de Lente is in kader van de Natuur zonder Grenzen van o.a. Natuurpunt Herzele en ism vzw Climaxi.

Locatie: De Oude Steenbakkerij Kauwstraat Herzele (Sint-Lievens-Esse).

Praktisch:

Inkom per activiteit Lezen in de Lente: 5 €; inkom op 1 mei: 10 €; Combikaart: 20 €.

Reservatie, info en aankoop combikaart HIER.

www.lezenindelente.be

Lezen in de Lente zag zijn subsidie dit jaar met twee derde verminderen Toch zijn  wij fier het publiek een mooi programma te kunnen brengen. Dit kwam mee tot stand dank zij het Fonds voor de Letteren, de Gemeente Herzele en en Drukkerij Polyprint. Ook wij zijn dus verplicht op één of andere manier een extra bijdrage te vragen aan het publiek. De Crowd kan ook ons funden! Stort je bijdrage op reknr. 001-0597918-86 van vzw 't Uilekot. Vanaf 25 € krijg je van ons een all in kaart en een kLetter (het huisbier van 't Uilekot) op 1 mei. Vanaf 100 € staat je kletter bij elke activiteit koud. Je kan ons ook helpen door tweedehandsboeken te kopen uit onze catalogus: http://www.uilekot.org/catalog

Datum: 

zondag, 19 april, 2015 - 14:00 to 17:00