Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
2 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Chris De Meerleer, Lara Taveirne en Kris Van Steenberge

Chris De Meerleer is een autochtoon (Erpe-Mere) die teksten en poëzie schrijft over de menselijke dilemma’s die hij rond zich ziet. Als een psycholoog graaft hij met zijn scherp brilletje in de zielen rond hem.

Lara Taveirne debuteerde dit jaar met een schitterend boek over twee meisjes in Cap Gris Nez: “Lilith en Violaine waren wat men noemt hartsvriendinnen. Onafscheidelijk. Samen kochten ze hun eerste bikini. En het was hand in hand dat ze naar de rand liepen.   Cap Blanc Nez, 1976. Beneden aan de kliffen wordt Violaine gevonden. 135  meter hoger staan twee boekentassen. De kinderen van Calais is een debuut van zelden geziene ambitie. De auteur ontleedt en amputeert liefde in al haar facetten: moederliefde, zussenliefde, naastenliefde.

Kris Van Steenberge won met Woesten de debuutprijs: “De negentiende eeuw loopt ten einde. Elisabeth, dochter van de smid, treedt in de echt met de jonge arts Guillaume Duponselle. Het zal geen gelukkig huwelijk worden. Als Elisabeth acht maanden later van een tweeling bevalt, blijkt de eerstgeborene een prachtige zoon, Valentijn. Het tweede kind is zo mismaakt dat Guillaume weigert hem een naam te geven. Toch blijft Nameloos in leven.”

Locatie: Mens en Werk, Aaigemdorp 8, Erpe-Mere (Aaigem).

Inkom: 5€ aan de kassa of vertoon van combikaart Lezen in de Lente 2015 (twv 20€, geldig voor alle 17 activiteiten. www.lezenindelente.be

Info, reservatie en/of aankoop combikaart hier.

Lezen in de Lente zag zijn subsidie dit jaar met twee derde verminderen Toch zijn  wij fier het publiek een mooi programma te kunnen brengen. Dit kwam mee tot stand dank zij het Fonds voor de Letteren, de Gemeente Herzele en en Drukkerij Polyprint. Ook wij zijn dus verplicht op één of andere manier een extra bijdrage te vragen aan het publiek. De Crowd kan ook ons funden! Stort je bijdrage op reknr. 001-0597918-86 van vzw 't Uilekot. Vanaf 25 € krijg je van ons een all in kaart en een kLetter (het huisbier van 't Uilekot) op 1 mei. Vanaf 100 € staat je kletter bij elke activiteit koud. Je kan ons ook helpen door tweedehandsboeken te kopen uit onze catalogus: http://www.uilekot.org/catalog

Datum: 

vrijdag, 10 april, 2015 - 20:00 to 22:00