Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
2 + 13 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Poëtische voorstelling 'Het is de Moeite' - Maud Vanhauwaert

Wij vragen ons af hoe het gesteld is met de toekomst van de poëzie. Dit doen we met Maud Vanhauwaert. Zij won recentelijk de Herman De Coninck-Publieksprijs. Jullie kennen haar ongetwijfeld ook als de dichteres die op maandag het Eén-programma ‘Iedereen Beroemd’ afsluit. Voor VC De Branderij brengt ze voor een beperkt publiek haar succesvolle show ‘Het is de Moeite’. De voorstelling is poëtisch van aard, speels van toon, en warm van kleur.  En de ambitie is niet gering: alles, de hele wereld omhelzen.

Deuren gaan open om 19u45, de voorstelling start om 20u, het einde is voorzien om 21u30. Daarna drinken we samen een glas op de poëzie. Op voorhand inschrijven is verplicht via de.branderij@skynet.be of 055/20.93.20.

Inkom: 5€ aan de kassa of vertoon van de combikaart 'Lezen in de Lente' t.w.v. 20€ (geldig voor alle 17 activiteiten). De plaatsen zijn beperkt.

Locatie: VC De Branderij – Zuidstraat 13 – 9600 Ronse. Inschrijven verplicht via de.branderij@skynet.be of 055/20.93.20.

Deze activiteit kadert in het literair festival 'Lezen in de Lente'. Copyright foto: Jill Bertels.

Lezen in de Lente zag zijn subsidie dit jaar met twee derde verminderen Toch zijn  wij fier het publiek een mooi programma te kunnen brengen. Dit kwam mee tot stand dank zij het Fonds voor de Letteren, de Gemeente Herzele en en Drukkerij Polyprint. Ook wij zijn dus verplicht op één of andere manier een extra bijdrage te vragen aan het publiek. De Crowd kan ook ons funden! Stort je bijdrage op reknr. 001-0597918-86 van vzw 't Uilekot. Vanaf 25 € krijg je van ons een all in kaart en een kLetter (het huisbier van 't Uilekot) op 1 mei. Vanaf 100 € staat je kletter bij elke activiteit koud. Je kan ons ook helpen door tweedehandsboeken te kopen uit onze catalogus: http://www.uilekot.org/catalog

Datum: 

woensdag, 8 april, 2015 - 20:00 to 22:00