Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Nieuwjaarsreceptie met wensballonnenactie & concert Cafeebizar

Een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen... en wat voor 1!  Inleveringen, besparingen, bezuinigingen, ... we worden er mee rond onze oren geslagen! 

We gaan voor een sterk en solidair 2015 en nodigen jullie uit om het jaar feestelijk in gang te zetten. Zullen we samen snode plannen smeden?

Vanaf 19u is er receptie en een wensballonnenactie, voor een socialer en ecologischer beleid. De wereld kreunt onder de oorlogen en conflicten. Honger en sociale onrechtvaardigheid tieren welig. De klimaatopwarming wordt maar niet gecounterd. De aanslagen in Parijs zijn een zwarte etappe in deze spiraal. Vzw Climaxi en vzw ’t Uilekot roepen iedereen op om mee het licht te komen aansteken. Met lichtbalonnen willen we tussen 19 en 20 uur de Herzeelse Groenlaan opfleuren. Wij roepen daarmee op voor Vrede, Verdraagzaamheid en Vrije Meningsuiting. Iedereen die dit soort confrontaties tussen gemeenschappen wil verder zetten of uitbuiten kan op onze tegenstand rekenen.

Om 21u zorgt Cafeebizar voor een gezellig concert. Zij brengen eigen composities, een crossover tussen folk, funk en rockballads met hier en daar een zuiders tintje.

We blikken terug op het voorbije jaar en schetsen de nieuwe plannen.

Gratis inkom, welkom vanaf 19u. Groenlaan 39, Herzele. Concert om 21u.

Datum: 

zaterdag, 10 januari, 2015 - 19:00 to 23:30