Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
6 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Geschenkenbeurs Eco & Fair

De eindejaarsperiode komt er aan… het ideale moment om te kiezen voor een duurzaam kadootje van de Eco & fair-geschenkenbeurs.

We verkopen verschillende producten uit Noord en Zuid, producten met een ecologische en/of sociale achtergrond, lekkere en vooral eerlijke producten die met respect voor mens en milieu gemaakt worden.

Het centraal thema dit jaar zijn de ‘producenten’, want zonder hen is het niet mogelijk om een afgewerkt product te hebben.

Een greep uit het gamma:  

(bio)wijnen via Fairwine en Oxfam, chocolade, nieuwe boeken (Uitgeverij Epo en Boekhandel Beatrijs) en tweedehandboeken, kruiden van Loca Labora, koffie, thee, kLetterbier, streekbieren van brouwerij De Ryck, Van Den Bossche en Slaghmuylder, sterke dranken zoals Pisco en Balegemse jenever, advokaat, fruitsap, geschenkmandjes, t-shirts van Vrede vzw, juwelen, bad- en schoonheidsproducten van Natyr, Afrikaans artisanaat, Palestijns servies, speelgoed,  pickels en confituren van Sociale Werkplaats De Loods, kerstbomen, appelsap en perenstroop van Tuinbouwschool Melle, …

Wens je een kadopakket, maar kan je niet tijdig langskomen? Je kan de samenstelling hiervan ons gerust op voorhand doorgeven en wij zorgen dat deze klaar staat op het moment dat u langskomt. Geef een seintje via 053/62 64 36, dan bespreken we de mogelijkheden. 

OPENINGSUREN:

dinsdag tem vrijdag: 10u - 18u

zaterdag: 10u - 17u

Gesloten op feestdagen

LOCATIE:

Eco & Fair, Groenlaan 39, 9550 Herzele

 

Datum: 

zaterdag, 6 december, 2014 - 10:00 to woensdag, 31 december, 2014 - 18:00