Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
15 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Filmtournee 'La frite, c'est la fete / Friet, dat is feest'

Het lopende Europees Democratieproject (Youth in Action) ‘Crisis’ is bijna ten einde. We werkten meer dan een jaar samen met jongeren rond cameratechnieken, het leren interviewen, ... We legden deze proceswerking vast op film. Met het resultaat hiervan, 'La frite, c'est la fete / Friet, dat is feest', een documentaire over crisis, werkloosheid en de toekomstperspectieven van jongeren gaan we op tournee.

Op 14/10 zijn we hiermee te gast in Verlinghem (20u), op 24/10 in CC De Ververij te Ronse (20u), op 30/10 in ‘t Uilekot (20u) te Herzele en op 31/10 in La Prairie te Moeskroen (18u30).

Meer info of een zitplaats reserveren kan via ons contactformulier. De deelnemers en organisatoren kunnen aanschuiven bij een gezellige volkskeuken en op elke locatie zal er ook een streepje muziek zijn. 

Dit Uilekotproject is mogelijk door financiële middelen en steun van de Europese Gemeenschap (Youth in Action) en Jint vzw en loopt ism met Victoria Deluxe, Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen, Friends of the Earth Vlaanderen - Brussel, Eco-Vie (Mouscron), Verlin vers l' autre (Verlinghem, Frankrijk), Environnement et Devéloppement Alternatif (Lille, Frankrijk).

De begeleiding van dit project gebeurt door vzw Climaxi en vzw VAAK.

Je kan ons ook op facebook vinden: https://www.facebook.com/Democratieproject

Datum: 

dinsdag, 14 oktober, 2014 - 20:00 to vrijdag, 31 oktober, 2014 - 22:00