Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
9 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Wereldwinkeldag + Foto-expo Bieke Depoorter

Op zaterdag 11 oktober viert Oxfam de Wereldwinkeldag. Wie die dag een lege fruitsapverpakking meebrengt naar Wereldwinkel Herzele, krijgt gratis een fles Oxfam-fruitsap van 1 liter. En iedereen kan er gratis het nieuwe fruitsap Guavashake proeven. Oxfam organiseert de campagne Campagne 'Verander. Sap voor sap.' Kiezen voor eerlijk sap is meer dan van fruitsapmerk veranderen. Je helpt Oxfam om een wereldwijde verandering in gang te zetten.

Tijdens de Week van de Fair Trade maakt Oxfam-Wereldwinkels iedereen ervan bewust dat de handelsketen van sinaasappel tot fruitsap vaak niet eerlijk verloopt. Drie gigantische bedrijven die sinaasappelen verwerken hebben alle macht in handen. Zij bepalen de voorwaarden en de prijzen waartegen de kleine boeren sinaasappelen moeten leveren. De omstandigheden waarin de boeren en de fabrieksarbeiders werken en leven, zijn daarbij niet hun grootste zorg.

Locatie: Winkel Eco&Fair, Groenlaan 39, Herzele.

 

Foto-expo Bieke Depoorter

Gedurende de openingsuren van de Eco&Fair-winkel kan je vanaf deze dag, 11/10, ook terecht op de zolder van 't Uilekot. Daar kan je een kijkje nemen naar de foto's van Bieke Depoorter. Depoorter is sinds kort associate member van Magnum Photos. De te bezichtigen foto's werden in opdracht van Oxfam gemaakt. Deze expo is hierna nog te bezichtigen tot en met 21 oktober, van dinsdag tem zaterdag tussen 10u en 17u. 

Locatie: Zolder vzw 't Uilekot (hetzelfde gebouw als Eco&Fair), Groenlaan 39, 9550 Herzele. Gratis inkom.

Datum: 

zaterdag, 11 oktober, 2014 - 10:00 to 17:00