Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Bioweek: Melk Biodia kopen = 1 chocomelk gratis

Van 7 tot en met 15 juni is er bioweek in Vlaanderen. Eco & Fair, de gezamenlijke winkel van Wereldwinkel Herzele, vzw Climaxi en vzw 't Uilekot, geeft tijdens deze week chocomelk weg.

Eco & Fair verkoopt al een tijdje Biodia-melk: deze melk is afkomstig van een coöperatieve bioboeren, met o.m. de lokale Herzeelse boer Wim De Middeleer.

De melk is bio en de boeren krijgen een eerlijker prijs voor hun melk dan in de traditionele systemen. Ter gelegenheid van de bioweek geven de producenten, merkbeheerder Biosano en Eco&Fair bij elke fles volle of halfvolle melk een halve liter chocomelk gratis. Wereldwinkel Herzele biedt de klanten bij aankoop van 25 € een gratis katoenen draagzak aan. 

Eco & Fair is aan zijn tweede jaar werking bezig in Herzele. Het samenbrengen van de verschillende verkooppunten heeft alleszins gezorgd voor een veel breder aanbod: naast de gewone wereldwinkelprodukten vindt je er nu ook sauzen, pesto's en pasta van Italiaanse coöperatieven, biowijnen en cultuurproducten (CD's, DVD's, Boeken) van vzw 't Uilekot. 't Uilekot biedt in de winkel ook streekproducten aan: sterke dranken en bieren van brouwerijen uit de regio. Proevertjes hiervan worden gratis aangeboden (met steun van de Provincie Oost-Vlaanderen).

Eco & Fair is open van 10 tot 18 uur van dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag gaat de winkel om 17u dicht.

De winkel bevindt zich op de Oude Trambaan, een zijstukje van de Herzeelse Groenlaan (Groenlaan 39)

Info: 053/626436

Datum: 

zaterdag, 7 juni, 2014 - 10:00 to zaterdag, 14 juni, 2014 - 17:00