Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Opening Foto-expo ‘Planet eARTh’ & Oerbos

De fototentoonstelling Planet eARTh van Yel Ratajczak is vanaf donderdag 17 april te bezichtigen in de Wattenfabriek te Herzele. In Planet eARTh portretteert zij een veertigtal (gevluchte) kunstenaars uit verschillende landen, culturen en disciplines. Zij wonen allemaal in België en hebben ook een bijzonder kenmerk gemeen: hun passie om te creëren.
Een fotoreeks die de etnische en culturele diversiteit in de kijker zet.

Op donderdag 17 april, 20u, is het opening van deze expo en zal de fotografe ook aanwezig zijn. Aansluitend is er in de mediabox een voorstelling van Oerbos.

Oerbos zorgt voor een nieuw geluid in het muzieklandschap. Drie muzikanten voeren je mee op een trip van instrumentale uitspatting tot het betere luisterlied, pop, rok en bloes. Bezetting: cello, gitaar, piano en zang. Soms heftig, soms intiem. Van ontroerd publiek tot dansende menigte. Oerbos. Muziek die plakt. Gevarieerd en eigentijds. Teksten mét inhoud en originele composities. Lebuïn D'Haese zorgt voor een live-performance. Speciaal voor het optreden in kader van Lezen in de Lente en in het kader van de herdenking 100 jaar W.O. I brengt Wim Geysen een fragment uit zijn nieuw theaterstuk  "Wereldschemer" en Lebuïn D'Haese het gedicht "Wonde met korst".


Wim Geysen: akoestische en elektrische gitaar, teksten, zang
Tine Byloo: cello, piano, zang
Dirk Maes: elektrische gitaar, mondharmonica, zang

Locatie: Wattenfabriek, Solleveld 35, Herzele.

Inkom: 5€ of vertoon combikaart Lezen in de Lente (twv 15€ en geldig op alle LIL-activiteiten).


Meer info via:
www.yelphoto.be / www.herzele.be / www.lezenindelente.be
/ www.oerbos.be

Datum: 

donderdag, 17 april, 2014 - 20:00 to 22:00