Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Zomerkamp Cap Blanc-Nez in Frankrijk

Van zaterdag 23 tot donderdag 28 augustus zitten we aan de Franse kust. We logeren in een huisje in Cap Blanc Nez. Er zijn 3 mogelijkheden ivm het programma.

Er is een programma voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar (zie hieronder), een programma voor wie actief is binnen het Democratieproject 'Crisis' (filmen en monteren) en/of Trap TV (jongeren vanaf 13 jaar) én dan is er ook nog de mogelijkheid om als volwassene jouw eigen programma in te vullen mits je af en toe meehelpt met huiselijke, praktische zaken zoals eens meehelpen met de afwas of de voorbereidingen van het eten. 

Met Jeugdwerking 't Muizekot gaan we alvast zwemmen in zee, spelen we piraat en visserskapitein, zoeken we naar garnaaltjes, gaan we op schelpjes- en fossielenjacht, doen we een uitstap, en natuurlijk... gezelschapsspelletjes, kastelen bouwen, een feestje en ons eens lekker verkleden zal er ook niet aan mankeren! Bekijk HIER het programma en de praktische details.

 

PRIJZEN:

Prijs per kind: (tot en met 12j.): 110€ ; tweede kind kan mee aan 75€, derde kind: 50€; prijs tss 13j. en 25j.: 150€ ;

Prijs per volwassene (+25j.): 175€. Prijzen zijn incl. alle maaltijden. Welkom vanaf 5 jaar of jonger mits begeleiding van een volwassene.

Neem je deel aan het project Trap TV of het Democratieproject 'Crisis', dan is er een speciale regeling. Bel naar 053/62 64 36 en vraag naar Sarah Hutse.

Met de steun van de Vlaamse Overheid, Jint vzw, Gemeente Herzele en Europa.

Datum: 

zaterdag, 23 augustus, 2014 - 12:30 to donderdag, 28 augustus, 2014 - 17:45