Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

23 - 31/12: Kerstspeelplein: PIMPompulleken

Ons speelplein gaat 4 dagen door in kader van pimpen, upcyclen, het hermaken van tweedehansmaterialen tot iets mooi, nieuw en uniek. We laten ook onze creativiteit de vrije loop en gaan aan de slag met leuke kringwinkelmaterialen en/of materialen die je nog thuis hebt liggen... die je toch niet meer gebruikt. We ruilen, creeëren en gaan op uitstap.

23/12:  Een zotte beestenboel

Pas op! De Sheriff is in de stad en de uiltjes worden wakker overdag… Breng daarom een dennenappel, oude stofjes en sokken mee… Onder begeleiding van Femme Freluche maken we ook mooie keramieken werkjes en kleine juweeltjes uit originele tweedehandsmaterialen.

 

24/12: Speelgoed swishing

Speel je niet meer met die pop of bouw je al lang geen fort meer met jouw Lego blokken? Neem deze mee en ruil ze voor ander speelgoed.

 

30/12: Naar het MIAT ( Gent)

Zin om in de tijd terug te reizen?

Afspraak  aan ’t station om 9u, want we gaan naar het MIAT in Gent! Daar zullen wij oude avonturen herbeleven, spelletjes spelen en wie weet het spinnenwiel van Doornroosje te zien krijgen…

 

31/12: Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen…?

Neem een lege brik van je lievelings melk of fruitsap mee, want we maken een toffe portemonnee om al je centjes in op te bergen.

 

Dit is een activiteit in kader van het jongereninitiatief ReJuice, met de ondersteuning van Jint vzw en de finaciële steun van het Europese programma Youth in Action.

Voor jong gastjes van 5 tot 14 jaar.

 

Inkom speelplein: 10€/dag ( met fiscaal attest) of 6€/dag zonder attest.

Het speelplein gaat door op 23, 24 en 30 en 31 december, telkens van 9u tem 17u. Inschrijven verplicht.

 

Datum: 

maandag, 23 december, 2013 - 09:00 to dinsdag, 31 december, 2013 - 17:00