Login

CAPTCHA
Deze vraag dient om na te gaan of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam inzendingen te vermijden.
5 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Repair Café Textiel & Kleding

Op zondag 10 november organiseren we voor de eerste maal een editie Repair Café kledij en textiel, met steun van Netwerk Bewust Verbruiken en het Jongereninitiatief ReJuice (Youth in Action), een project waarbij de komende maanden aandacht zal worden besteed aan Repair Café, Swishing (kledingruilbeurs), Fair Fashion, recyclage, pimp up, …).

Repair watte? Wat er valt te repareren hangt af van wat je meebrengt. Je bent welkom met je defecte stofzuiger, een hemd met missende knop of een fiets die eens een grondig nazicht nodig heeft. Maandelijks zorgen de handige Harry's en Hariettes dat jouw spullen misschien gered worden van de afvalberg. Geen 100% garantie op succes – dit zijn vrijwilligers die doen wat ze kunnen – maar toch een grote kans dat je met een gerepareerd item terug naar huis keert. De voorbije edities hebben dit alvast aangetoond.

Repair Café is alvast een plezier voor iedereen: goed voor je portefeuille, goed voor het milieu en de aangename voldoening bij vrijwlliger en eigenaar dat een voorwerp nieuw leven werd ingeblazen. Hou alvast de data in het oog via www.repaircafe.be. Let wel op: er is afwisselend een textiel en niet-textiel editie. Handige vrijwilligers mogen zich ten allen tijde melden via het contactformulier want beter te veel helpende handen dan te weinig!

 

Komende data in Herzele:

Zondag 10 november – 13-17u, enkel textiel & kledij, GC De Steenoven, Kerkkouter 40

Zondag 1 december – 13-17u, alles (geen textiel & kledij), 't Uilekot, Groenlaan 39

Datum: 

zondag, 10 november, 2013 - 13:00 to 17:00